Laagdrempelig investeren, hoog rendement

Jij wil je geld inzetten om ondernemers te helpen groeien. Wij bieden een betrouwbaar platform voor beginnende en ervaren investeerders.

Investeren in onze projecten

Jij hebt geld beschikbaar en wilt dat aan het werk zetten. Sparen is veilig, maar met de lage rente niet interessant. Investeren in aandelen is de beste optie als jij je geld exponentieel wil vermeerderen. De ondernemingen die wij begeleiden bevinden zich in de startup, scale-up of grown-up fase, en zijn op zoek naar groeikapitaal. Door een klein of groot bedrag te investeren in deze projecten bouw je als betrokken mede-eigenaar mee aan bedrijven van de toekomst en laat je je vermogen groeien.

Quote van een klant. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum semper eget risus quis pellentesque.

Naam Klant

Bedrijfsnaam

Quote van een klant. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum semper eget risus quis pellentesque.

Naam Klant

Bedrijfsnaam

Quote van een klant. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum semper eget risus quis pellentesque.

Naam Klant

Bedrijfsnaam

Bekijk hieronder onze openstaande projecten met hoog rendement, van impact-bedrijven tot luxury brands, van vegan tot vlees en van yogastudio tot yoni- producten.

Onze lopende projecten

Kadir's

Happy halal worstenbroodjes en andere snacks. Kadir’s groeit zo hard dat een eigen bakkerij broodnodig is. Help jij Kadir met zijn ‘groeiprobleem’? Word nu mede-eigenaar!

Smith & Sinclair

Smith & Sinclair is on its way to ‘make adult more fun’. Their boozy gummies are immensely popular in NL, UK, USA, Hong Kong and Australia and now ready for further growth!

BuinenInn het Overveen

BuitenInn het Overveen is een moderne buitenplaats midden in Twente. Creëer een toekomstbestendig Nederland: investeer voor meer natuur en een goed sociaal en financieel rendement.

Nederland Eet Groep

Nederland Eet is het beste en goedkoopste bestelplatform in Nederland. Van 17 steden naar 170! Word jij de nieuwste aandeelhouder?

Wholy Greens

Wholy Greens: de makers van de lekkerste en meest gezonden groentepasta. Wholy Greens wil jou beter laten eten, de boer minder groente laten weggooien, en de opbrengsten van moeder natuur efficiënter gebruiken. We change the game, you make the change!

Code49

Investeer in landgoed CODE49 en word founder en mede-eigenaar van dit centrum voor persoonlijke ontwikkeling.

Transparant over onze projecten

Wij stellen je in staat je projecten op de voet te volgen. Rente, aflossing en/of dividend worden automatisch verwerkt door jouw account op een van de platformen. Daarnaast kan je op elk moment eenvoudig je geld terugboeken naar jouw bankrekening of verhandelen op de aangeboden marktplaatsen.

Schrijf je nu in, selecteer jouw investeringscriteria en kies een project om in te investeren. Alle projecten worden voorzien van de benodigde informatiememoranda en/of prospectussen.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief voor investeerders om op de hoogte te blijven van onze meest recente projecten.

Waarom investeren?

Ondernemers helpen groeien

Door te investeren maak je het voor de door jouw gekozen onderneming mogelijk om te groeien en een nog succesvoller bedrijf neer te zetten. En, naast je financiële investering, kun je als betrokken mede-eigenaar ook bijdragen door je knowhow van ondernemen en de markt te delen. Zo draag je een dubbel steentje bij aan de toekomst van deze start- en scale-ups.

Hoog rendement

Jonge bedrijven hebben een hoog groeipotentieel, maar als investeerder moet je ook bereid zijn een risico te nemen. Wanneer jij in de onderneming gelooft en ervoor kiest te investeren, help jij de start- of scale-up te groeien. Dit heeft een gunstige impact op het rendement. Vaak groeien start- en scale-ups namelijk exponentieel, en daarmee de waarde van jouw aandeel ook.

Vernieuwend

Ondernemers laten ondernemen vanuit eigen vermogen: geld dat ze niet bij een bank ophalen maar door investeerders mede-eigenaar te maken. Zo creëren we een aandelenmarkt voor mensen die misschien nog niet eerder actief belegden, maar wel in de onderneming geloven. Als klant én mede-eigenaar deel jij met de ondernemer in de winst en draag je bij aan een betrokken en vooruitstrevend investeringsklimaat.

Betere Wereld

Veel van de bedrijven in ons portfolio streven naar een toekomst waarin duurzaam ondernemen de norm is en de wereld met elk nieuw project een stukje beter wordt. Als jij investeert in zo’n impactbedrijf, maak je innovatieve oplossingen en vooruitstrevende bedrijven mogelijk. Zet je geld aan het werk voor de generaties na je.

Klaar om te investeren of wil je meer weten over onze projecten? Neem nu contact met ons op en verken de investeringsmogelijkheden die bij jou passen.

Neem contact met ons op

Contactformulier

Inkomensgenererend Investeren?

Ben je bereid jouw kennis en kunde te delen met ondernemers? Beschikbaar voor interim klussen om onze start-ups of scale-ups te helpen met jouw ervaring? Dan komen we graag met jou in contact!

Als investeerder is de kans groot dat jij je kapitaal hebt verdiend met het oprichten van diverse bedrijven, aan de top hebt gestaan in diverse managementposities of wellicht ervaring hebt opgedaan in de verkoop van bedrijven.

Wij hebben vaak start-ups en scale-ups in ons portfolio die groeien, maar waarbij deze groei (nog) niet helemaal van een leien dakje gaat. Denk aan bedrijven die een geweldige omzet draaien, maar waarbij ze tegen uitdagingen aanlopen op het gebied van het vinden en behouden van het juiste personeel, processen uitwerken en goed uitvoeren, klanttevredenheid hooghouden, de juiste (internationale) strategie aanhouden, systemen die de groei niet bij kunnen houden, een locatie die te klein wordt en meer voorbeelden.

Uiteindelijk zorgt dit er op de langere termijn helaas vaak voor dat het een rommeltje wordt in het bedrijf met als gevolg dat de omzet, winst, klanttevredenheid en waarde van het bedrijf dalen.

Hiervoor zoeken wij constant mensen/investeerders die het interessant vinden hun steentje bij te dragen met de juiste kennis en kunde en deze bedrijven een handje kunnen helpen zodat deze ondernemers weer kunnen ondernemen zoals ze voor ogen hebben.

Laat hieronder je contactgegevens achter als je je hiervoor beschikbaar wil stellen, interesse hebt of meer wilt weten over de mogelijkheden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Interesse om startups te helpen met kennis? Laat je gegevens hier achter.

Succesverhalen

Al veel ondernemers gingen jou voor. Lees hieronder meer over enkele van ons recent afgeronde funding-trajecten.

Fish Tales

Fish Tales is een Nederlands bedrijf dat de beste kwaliteit duurzaam gevangen vis op de markt brengt. Wereldwijd staan de visbestanden onder grote druk en veel vissers werken niet onder goede en eerlijke omstandigheden. Daarom werkt Fish Tales samen met visserijgemeenschappen die vissen in harmonie met de natuur en met respect voor mensen.

Funding Masters heeft Fish Tales begeleid in het ophalen van €3.750.000 aan groeikapitaal. Dit bedrag is in drie sharefunding-rondes bijeengebracht door ruim 1.250 investeerders, via het platform van Eyevestor. Fish Tales gaat dit kapitaal aanwenden voor verdere internationale expansie, met name naar Noord-Amerika, en vergroten van het duurzame assortiment.

Business Strategy Legal Structuring Valuation Pitch Deck Funding Campaign Investor Onboarding

Brandt & Levie

Brandt & Levie is een Amsterdamse worstmakerij opgericht door drie vrienden. Omdat zij zagen dat er veel mis ging in de vleesindustrie, hebben ze zich als doel gesteld de lekkerste worsten en andere varkensvleesproducten te maken van uitsluitend varkens die een goed leven hebben gehad. Bovendien gebruiken ze in hun ruime assortiment alle delen van het varken, zodat niets verloren gaat.

Funding Masters heeft Brandt & Levie begeleidt in het ophalen van ruim €1.100.000 groeikapitaal, waarmee zij hun afzetgebied, naamsbekendheid, en assortiment gaan uitbreiden. De funding is gerealiseerd doormiddel van twee crowdfunding-rondes op het platform van Eyevestor.

Business Strategy Legal Structuring Valuation Pitch Deck Funding Campaign Investor Onboarding

Nederland Eet Groep

Nederland Eet is het snelst groeiende bestelplatform voor het bestellen en thuisbezorgen van eten. Nederland Eet Groep biedt consumenten en restauranthouders een beter en betaalbaarder alternatief voor het bestellen via Thuisbezorgd. Zij zijn gedreven door hun aandacht voor lokale horeca en betere marges voor de restauranthouders. Nederland Eet Groep is momenteel al actief in 17 steden, met ruim 700 aangesloten restaurants, en verovert een steeds groter deel van de markt.

Funding Masters heeft Nederland Eet Groep begeleid in het ophalen van €300.000 groeikapitaal door middel van share funding, via het platform van Eyevestor. Nederland Eet gaat dit kapitaal gebruiken voor expansie naar meer steden en de overname en integratie in hun netwerk van kleinere concurrenten.

Business Strategy Legal Structuring Valuation Pitch Deck Funding Campaign Investor Onboarding

Feraggio

Feraggio is een merk van elegante damesschoenen die zeer comfortabel zijn. De schoenen van Feraggio hebben een uniek ontwerp dat ervoor zorgt dat het dragen van sexy hoge hakken niet leidt tot pijnlijke voeten. Feraggio biedt een uitgebreid assortiment van klassieke stijlen dat wereldwijd wordt verkocht via hun webshop.

Funding Masters heeft Feraggio begeleid bij het ophalen van €250,000 groeikapitaal in twee sharefunding-rondes. Feraggio gaat dit nieuwe kapitaal gebruiken voor o.a. het verbeteren van de webshop, het vergroten van de naamsbekendheid, het aanleggen van voorraden en het verbeteren van de distributie.

Finance Valuation Legal Structuring Pitch Deck Funding Campaign Investor Onboarding

The Good Roll

The Good Roll is een Nederlandse producent van duurzaam toiletpapier in opvallende wikkels. The Good Roll is ontstaan vanuit de frustraties dat is één derde (!) van de wereldbevolking geen toegang heeft tot veilige en schone toiletten, er dat dagelijks 27.000 bomen worden gekapt voor de productie van toiletpapier. Daarom doneren zij 50% van de nettowinst aan de bouw van toiletten in Ghana en is The Good Roll toiletpapier uitsluitend gemaakt van 100% Europees bamboe en gerecycled papier, zonder chloor, kleur- of geurstoffen.

Funding Masters heeft The Good Roll begeleid in het ophalen van €2.500.000 groeikapitaal in twee share funding rondes via het platform van Bondex. Dit kapitaal, opgehaald bij ruim 2.000 investeerders, gaat The Good Roll inzetten voor hun internationale expansie naar het Verenigd Koningkijk, het opbouwen van voorraden en het versterken van de logistiek.

Finance Legal Structuring Organizational Structuring Company Valuation Funding Campaign Investor Relations

Grutto

Grutto is een leverancier van verantwoord biologisch vlees. Er gaat veel mis in de wereld van vlees. Het huidige systeem veroorzaakt te veel dierenleed, put de bodem uit en brengt onze gezondheid, biodiversiteit en klimaat in gevaar. Grutto zet zich in om dit te veranderen. Via de webshop van Grutto zijn pakketten met biologische kip, varkens-, grasgevoerd rundvlees en hert te bestellen die direct van de boer en slachterij aan de consument worden verzonden.

Funding Masters heeft Grutto begeleid bij het ophalen van €2.430.000 groeikapitaal. Grutto heeft dit kapitaal gebruikt voor het aankopen en investeren in eigen productielocaties, het vernieuwen van hun bestelplatform, en het vergroten van de afzetmarkt door vergroten van de naamsbekendheid.

Finance Legal Structuring Organizational Structuring Company Valuation Pitch Deck Funding Campaign Investor Relations Strategy & Coaching

Leentjes Amsterdam

Leentjes heeft als missie zoveel mogelijk mensen blij maken. Zij maken vrolijke poedersuikers, leuke bakmixen, en brood- en pannenkoekversiering. Leentjes richt zich op kinderen, ouders en grootouders, en alle mensen die kinderen blij willen maken. De producten van Leentjes zijn geschikt voor ieder moment van de dag  en je vindt ze in de meeste grote supermarktketens.

Funding Masters heeft Leentjes begeleid in het ophalen van €250.000 groeikapitaal door middel van share funding, via het platform van Eyevestor. Leentjes gaat dit kapitaal gebruiken voor het uitbreiden van het assortiment in bestaande en nieuwe productgroepen, expansie naar nieuwe verkooppunten, en meer merk- en productondersteuning in de vorm van marketingcampagnes in zowel landelijke media als in-store.

Business Strategy Finance Legal Structuring Valuation Pitch Deck Funding Campaign Investor Onboarding

Balanzs

Balanzs is een groeiende keten van no-nonsense yoga-studio’s. Op dit moment hebben zij studio’s in Rotterdam, Den Haag en Utrecht, en bieden ze diverse online yoga-programma’s aan.
Balanzs gelooft in het verspreiden van  ‘kindfulness’ en wil de wereld gezonder, gelukkiger, en relaxter maken door zoveel mogelijk mensen in aanraking te brengen met yoga.

Funding Masters heeft Balanzs begeleid in het ophalen van €200.000 groeikapitaal door middel van share funding, via het platform van Eyevestor. Balanzs gaat dit kapitaal gebruiken voor het openen van nieuwe studio’s in meer steden, het versterken van de financiële positie en het opzetten van een franchise-formule.

Finance Company Valuation Legal Structuring Organizational Structuring Employee Stocks Pitch Deck Storytelling Funding Campaign M & A (acquisition)

Op de hoogte blijven van onze projecten?

Het hele jaar door starten we nieuwe investeringsprojecten. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen Funding Masters en elk kwartaal een update ontvangen van onze meest interessante projecten? Schrijf je dan in voor onze spotlight nieuwsbrief.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief