Investeer nu in hét calculatie-systeem voor schade, onderhoud en glas van Nederland. First time right!

Onze eerste aandelenronde is vol! Vanwege de grote interesse geven wij investeerders de kans om zich in te schrijven voor een volgende ronde.

De Voortgang van onze investeringsronde

 • Er is al €217.500 van de €300.000 geïnvesteerd!
Datum Waarde investering
15-09-2023 € 25.000
15-09-2023 € 5.000
15-09-2023 € 5.000
25-10-2023 € 15.000
26-10-2023 € 50.000
31-10-2023 € 22.500
1-11-2023 € 30.000
6-11-2023 € 10.000
6-11-2023 € 10.000
7-11-2023 € 25.000
8-11-2023 € 5.000
10-11-2023 € 15.000

Alle oplossingen voor de automotive sector in één softwaretoepassing, dat is GT-Motive

 • GT Motive.nl is de re-seller van de zeer hoogwaardige technologische software toepassing voor de automotive sector van GT Motive. Dit zijn de GT Estimate, GT Fusion en de GT Data oplossingen. Onze calculaties zijn uitsluitend OEM (original equipment manufacturers) data gedreven. Hierin zijn wij uniek!

Wat is CarCuSol?

CarCuSol BV en GT Motive International zijn een langlopende strategische samenwerking aangegaan voor de Nederlandse markt. CarCuSol zal de producten op de Nederlandse markt verkopen onder de handelsnaam GT Motive.nl.

GT Motive International heeft een rijke historie

Wie is GT Motive International?

Jaar

Technologisch bedrijf opgericht in 1971, met diepe historie in de internationale  automotive industrie.

Technologie

Unieke calculatie omgeving voor claim management, schadeherstel, onderhoud en car data  oplossingen.

Medewerkers

297 medewerkers binnen de Europese markt.

De beste partnership

Historisch een Mitchell International alliantie uit USA and Canada,

Een meerderheids-deelname van Allianz-X per 2022.

Sterke vertegenwoordiging in lokale markten door Licentie model

GT Motive International heeft een rijke historie

Jaar

Technologisch bedrijf opgericht in 1971, met diepe historie in de internationale automotive industrie.

Technologie

Unieke calculatie omgeving voor claim management, schadeherstel, onderhoud en car data  oplossingen.

Licentiemodel

Sterke vertegenwoordiging in lokale markten door Licentie model

Historisch een Mitchell International alliantie uit USA and Canada,

Een meerderheids-deelname van Allianz-X per 2022.

297 medewerkers binnen de Europese markt.

Met solide partners

+ 0

Verzekerings- en  leasemaatschappijen

+ 0

Experts

+ 0

Shops

+ 0

Eindgebruikers

En de meest complete internationale voertuigen-database

100% Original equipment manufacturer informatie

En de meest complete internationale voertuigen-database

Het GT Motive NL Team

 • Distributeur van GT Motive
 • Opgericht in 2019
 • Uitgebreid kennisnetwerk in automotive NL
 • Schadeherstel, leasing, RDW data, onderhoud/reparatie/verzekeraars

Arthur van der Lek

CTO

Cees Klaassen

CEO

Ad Prins

CFO

Wij zijn uniek op de markt

Het Nederlandse autopark telt 9 miljoen auto’s die gemiddeld twee keer per jaar voor onderhoud of schade naar de garage moeten. Hiervoor zijn ongeveer 8.000 schadeherstel- en onderhoudsbedrijven actief. Omdat veel van deze bedrijven meerdere automerken bedienen is GT Motive dé oplossing. Met GT Motive.nl is er 90% dekking van automerken in één calculatie systeem vanuit onze OEM-database. Altijd direct de juiste calculatie met First time right!

 • Wij zijn een zeer ervaren team met elk ons eigen specialisme. Met een uitstekend netwerk in de Nederlandse automotive-industrie en onze uitgebreide kennis van finance en IT is dit de perfecte combinatie.
 • Wij bieden een all-in-one oplossing vanuit uitsluitend OEM- data. Dit resulteert in een foutloze levering van uitgevraagde onderdelen, geadviseerde arbeidstijden en offerte. Dit alles kan worden beheerd vanuit één applicatie.
 • Wij zijn de enige aanbieder die alles vanuit één applicatie kan leveren, die data bevat voor zowel onderhoud en alle soorten schade.

GT Motive is automotive-breed

 • Overal waar een calculatie wordt gemaakt voor onderhoudsbeurten, schadeherstel of ruitschade is GT Motive de oplossing.

Verzekeraars, Experts en Schademanagement

Schadeherstelbedrijven en Werkplaatsen

Fleet, Leasing en Garantiebedrijven

 • Verzekeraars
 • Leasemaatschappijen
 • Garagebedrijven

Door onze unieke database van de geboortekaart van de auto, kunnen wij simpel door het invoeren van het kenteken het exacte onderdeel inclusief prijs en arbeidstijd selecteren.

Het proces met GT-Motive

Het huidige proces

First time right! Voor minder doen wij het niet.

GT Motive.nl verbindt door een in eigen huis ontwikkelde “Calculatie-Stekker” (GT Estimate), alle benodigde ecosystemen binnen de automotive, fleet-, lease-, en verzekeringsmaatschappijen.

 • Alle calculaties onder één knop: glas, onderhoud, reparatie en schadeherstel met als backbone de Europees OEM-Data-Vin geboortekaart. Meer dan 40 merken en een marktdekking van boven de 90%. GT Estimate!

Met deze sterke basis is het nu tijd om in Nederland te gaan groeien

 • Omdat wij de komende jaren hard willen groeien bieden wij jou nu de kans te investeren in deze unieke propositie, om samen met ons het nieuwe leidende all-in-one calculatie systeem te worden voor schade, onderhoud en glas van Nederland.

Onze ultieme doelstelling:

In 2027 zijn wij hét calculatie systeem van de Nederlandse markt met een omzet van €7.000.000.- en een EBITDA van €2.257.000.-

Om onze doelstellingen te bereiken gaan wij het volgende doen

 • Wij gaan ons de komende jaren focussen op het versterken van de organisatie en het vergroten van de trainingscapaciteit.
 • Door onze ruime ervaring in de automotive-markt hebben wij een lijst met gekwalificeerde prospects waar wij GT Estimate kunnen inzetten. Om de bedrijfsprocessen en service te verbeteren.
 • Door het opzetten van de GT Academy gaan wij onze klanten begeleiden zodat zij onze systemen en API’s optimaal kunnen gebruiken.
 • Train de trainer programma’s van het systeem voor onze klanten opzetten.
 • Wij gaan samen met een gerenommeerde partner een marketingplan ontwikkelen om onze bekendheid te vergroten.

Om onze doelen te halen hebben we €300.000 kapitaal nodig

Word ook aandeelhouder

 • Al onze doelstellingen vragen investeringen. Om deze plannen uit te voeren verwachten wij in totaal €300.000 aan nieuw kapitaal nodig te hebben.
 • Wij gaan hiervoor aandelen ter beschikking stellen in de vorm van certificaten in onze STAK aan investeerders. Aan mensen die in GT Motive.nl geloven en een mooi rendement op hun geld willen verdienen.
 • Dit doen wij graag samen. Niet met een bank of een enkele investeerder, maar juist met een grotere groep gelijkgestemde. Je kan al meedoen vanaf €5.000 of een veelvoud daarvan. Dit betekent €10.000 of €15.000 etc. Aan jou de keuze!
 • Zit het bedrag wat je wil investeren onder de €5.000? Neem dan contact op via info@fundingmasters.nl en dan helpen wij je graag verder.

Investeer direct in onze STAK

Hoe het werkt:

 • Alle investeerders krijgen naar ratio van hun investering Certificaten toegewezen in de STAK. Deze Certificaten worden vanuit de aandelen van CarCuSol B.V. toegewezen aan de STAK. De minimale investering van €5.000 staat voor 1.000 certificaten. 

Vooruitblik

 • Ben je benieuwd wat het rendement in de toekomst wordt? Dat hangt natuurlijk helemaal af van hoe de koers van de aandelen zich ontwikkelt. En dat hangt weer af van de resultaten van GT Motive Nederland. Om je een indruk te geven van de groei die we nastreven hebben we hieronder de grafieken opgenomen met de mogelijke omzetontwikkeling en het resultaat wat daar bij hoort. Maar het kan natuurlijk ook beter of slechter uitpakken.

Netto Omzet

EBITDA

 • Een gemiddeld jaarrendement van 50% is mogelijk over de periode tot en met 2028 bij de gegeven omzet- en winstdoelstellingen

De verkoop van de eerste ronde aandelen is voltooid. Laat hier je gegevens achter om op de hoogte gehouden te worden van een tweede ronde.

Vul het formulier in om al eerste geïnformeerd te worden als er opnieuw aandelen beschikbaar komen.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen via info@fundingmasters.nl. (Funding Masters is de begeleidende partij voor de financieringsronde.)

Vul hier het bedrag in Euro's in dat je een volgende ronde in GT Motive.nl zou willen investeren

De verkoop van de aandelen start NU, zodat we snel kunnen schakelen en de voor ons liggende marktkansen kunnen pakken. Daarom kun je nu al investeren.

Investeren gaat heel simpel in drie stappen.
 1. Vul in het onderstaande formulier jouw persoonlijke gegevens in en het bedrag dat je in GT Motive.nl wilt investeren.
 2. Maak het bedrag dat je hebt ingevuld over naar het bankrekeningnummer van CarCuSol B.V. Dit is: NL61TRIO0379677407, ten name van CarCuSol B.V.
 3. Zodra we jouw investering hebben verwerkt nemen we contact met je op, op het telefoonnummer of e-mailadres dat je in het onderstaande formulier hebt ingevuld. We sturen je dan zo snel mogelijk het officiële certificaathoudersdocument toe.
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen via info@fundingmasters.nl. (Funding Masters is de begeleidende partij voor de financieringsronde.)
Vul hier het bedrag in Euro's in dat je in GT Motive.nl wilt investeren

Investeer nu en groei samen met ons om hét toonaangevende calculatiesysteem te worden in de automotive oplossingen

GT Motive.nl | Handelsnaam van CarCuSol B.V.

Powered by