Padel Event Funding Masters

Geef je op voor ons padel-evenement van 15 november

Ons eerste padel event was een succes!

Funding Masters Padel event 2023

Het eerste Funding Masters Padel Event is een feit. Het was een zeer geslaagd en sportief evenement. We hebben het sportieve met het zakelijke gecombineerd, leuke (nieuwe) contacten opgedaan en iedereen heeft fanatiek meegespeeld. Meerdere relaties van ons dachten er net zo over, want we hadden een behoorlijke groep van aanmeldingen. Hartstikke leuk dat er zo enthousiast wordt gereageerd!

Blijf op de hoogte over ons volgende event

Heb je de aanmelding voor ons eerste padel-event gemist, of kon je er uiteindelijk toch niet bij zijn? Geen zorgen, dit is iets wat we vaker willen gaan organiseren

Vind je het leuk en interessant om hier de volgende keer ook bij aanwezig te zijn? Geef dat dan aan via de knop hieronder, dan nemen we je de volgende keer rechtstreeks mee in onze communicatie.

Aanmeldformulier

Laat jouw gegevens achter via het formulier om je aan te melden voor ons padel-evenement op woensdag 15 November.

Het is altijd leuk om onze investeerders en andere relaties in levenden lijve te kunnen zien. Daarom organiseren we een padel-event. We combineren graag het sportieve met het zakelijke. Natuurlijk is er ruimte om te netwerken en drinken we er een drankje bij. Ben je bekend met padel en speel je vaker, dan is dat helemaal goed. Maar we hebben ook clinics voor beginners.

Het evenement wordt zal plaatsvinden bij XNRGY Club, De Flinesstraat 10, 1114 AL Amsterdam- Duivendrecht, en start om 15:00 (inloop vanaf 14:30).

We zien je graag op 15 november!
Team Funding Masters

Heb je je eigen padel-equipment en breng je die mee? Fijn! Zo niet, geen probleem, dan verzorgen wij dat voor jou.