Investeer en word mede-eigenaar van
'the next generation nutrition '

Investeren in Tessa’s Meal Prep Service doe je via Eyevestor.

Wie is Tessa?

Hi ik ben Tessa Sandman de founder van Tessa’s. Toen ik studeerde had ik altijd een druk leven Om de drukke weken vol te kunnen houden prepte ik altijd elke zondag al mijn maaltijden voor de hele week. Deze routine bracht mij rust, fysiek resultaat en vooral gemak. Na mijn studie ben ik personal trainer geworden en heb ik veel high-performance people getraind: advocaten, ondernemers en veel expats. Mensen die alles in hun leven willen optimaliseren om optimaal te kunnen presteren.

Al snel merkte ik dat voor veel van mijn klanten het lastigste aspect van een gezonde leefstijl de voeding is. Vooral in combinatie met een drukke baan. Mensen kiezen vaak voor een snelle en niet gezonde optie, of ze denken te weten wat ze eten maar weten dat niet echt.

Ik heb daarom mijn kennis als personal trainer en voedingsdeskundige gecombineerd en ben gestart met het bereiden van gebalanceerde maaltijden die jou ondersteunen bij een duurzame gezonde levensstijl. Vier jaar geleden begon ik hiermee vanuit mijn studentenflat en inmiddels bereiden we met Tessa’s Meal Prep Service vanuit een professionele keuken duizenden maaltijden per maand!

Wie is Tessa?

Hi ik ben Tessa Sandmann de founder van Tessa’s. Toen ik studeerde had ik altijd een druk leven. Om de drukke weken vol te kunnen houden prepte ik elke zondag al mijn maaltijden voor de hele week. Deze routine bracht mij rust, fysiek resultaat en vooral gemak. Na mijn studie ben ik personal trainer geworden en heb ik veel high-performance people getraind: advocaten, ondernemers en veel expats. Mensen die alles in hun leven willen optimaliseren om optimaal te kunnen presteren.

Al snel merkte ik dat voor veel van mijn klanten het lastigste aspect van een gezonde leefstijl de voeding is. Vooral in combinatie met een drukke baan. Mensen kiezen vaak voor een snelle en niet gezonde optie, of ze denken te weten wat ze eten maar weten dat niet echt.

Ik heb daarom mijn kennis als personal trainer en voedingsdeskundige gecombineerd en ben gestart met het bereiden van gebalanceerde maaltijden die jou ondersteunen bij een duurzame gezonde levensstijl. Vier jaar geleden begon ik hiermee vanuit mijn studentenflat en inmiddels bereiden we met Tessa’s Meal Prep Service vanuit een professionele keuken duizenden maaltijden per maand!

Wat is Tessa's Meal Prep Service?

Bij Tessa’s maken we lekkere, gevarieerde en gezonde maaltijden die bedacht en gemaakt worden in samenwerking met voedingsdeskundigen, personal trainers en chef-koks. Ons specialisme zit in het personaliseren van jouw maaltijden, waardoor we maximaal jouw levensstijl ondersteunen. En natuurlijk echt alles zonder gedoe, want we bezorgen de maaltijden thuis, op kantoor of via onze unieke pick-up points in de stad.

Visie

Wij geloven dat gepersonaliseerde voeding een belangrijke bijdrage levert aan de gezondheid en welzijn van mensen.

Missie

Elk mens is uniek en elk lichaam zit anders in elkaar, waarom eten we dan allemaal hetzelfde?

Tessa’s Meal Prep Service is op missie om mensen bewust te maken van voeding die bij hen past en om een gezonde levensstijl aan te leren en te behouden door middel van gepersonaliseerd eten. 

Over 5 jaar is Tessa’s Meal Prep Service marktleider in Nederland op het gebied van gepersonaliseerde gezonde bezorgmaaltijden voor high performance people!

High performance food voor high performance people

Tessa’s Meal Prep Service richt zich volledig op mensen die het uiterste van zichzelf vragen. Die een druk en hectisch leven hebben. Die willen presteren. Dat kan alleen als je lichamelijk en geestelijk in top-conditie bent. Goed en gezond eten, afgestemd op jouw persoonlijke doelen, is daarbij een must.

Dus het is niet zo verwonderlijk dat onder de klanten heel veel topmensen uit het zakenleven en de politiek zitten: advocaten, bankiers, ondernemers, artsen, expats, etc. En natuurlijk ook veel topsporters.

High Performance Food voor High Performance People

Tessa’s Meal Prep Service ontwikkelt zich snel

Productie: van meal prepping op een ‘zolderkamer’ naar een professionele keuken via Kitchen Republic

Productontwikkeling: van  ‘trial and error’ en klantpanels  naar receptuur op wetenschappelijke basis gemaakt door voedingsdeskundigen en chefs.

Groeimodel (en Covid-survival): van pay-as-you-go naar abonnementen-model

Commercie: van directe verkoop via de site naar multi-channel distributie door toevoegen partnerships (onder meer high-end gym-ketens)

Waar staan we nu?

Jaaromzet van bijna €500.000

> 250.000 maaltijden verkocht

1.900 klanten in Amsterdam

> 1000 maaltijden per maand

Partnerships met high-end gyms

Succesvolle pilot gerobotiseerde keuken

Wat hebben we geleerd?

De basis is gelegd, we hebben veel geleerd en daarop geacteerd!

Personal Learnings

 • De afgelopen 4 jaar alles zelf gedaan: gewerkt IN het bedrijf en (te) weinig AAN het bedrijf.
 • Mijn focus is (te) versnipperd over ALLE aandachtsgebieden waardoor te weinig focus op mijn eigen kwaliteiten (marketing, sales, uitbouw platform) .
 • Wat een berg energie zit er in mij, super waardevol om een onderneming mee te starten.
 • Klanten waarderen mij enorm om mijn drive, dat geeft een goed. gevoel

Customer Learnings

 • Het best verkochte abonnement is 5 maaltijden per week.
 • Beste maanden zijn oktober/november, januari, maart/april/mei
 • Lifetime value van een abonnee is drie maanden. Redenen voor stopzetten zijn:
  • maaltijden niet zelf te kiezen
  • te weinig variatie
  • logistiek niet naar wens
 • Klanten willen maaltijden los kunnen bestellen

Company Learnings

 • Te veel financieren en betalingen uitstellen geeft cash-stress. Schuldreductie via crediteurenakkoord.
 • Kosten productie in eigen keuken intensief en duur.
 • Lastige balans tussen MERK bouwen of PRODUCTIE draaien.
 • Een goed team is cruciaal, maar dat brengt ook hogere kosten met zich mee. (‘If you pay peanuts, you get monkeys.’)
 • Goede administratie en financiële planning is key.

Tessa’s Meal Prep Service zit in een booming markt

De markt voor gepersonaliseerde voeding groeit hard. Er zijn steeds meer mensen die op hun toppen willen en moeten presteren. Goede voeding helpt daar enorm bij. Maar we zien ook de trend naar steeds minder tijd én interesse om zelf goed gebalanceerde maaltijden te maken die je helpen je doelen te bereiken. Niet voor niets zijn er veel platformen waar je maaltijden kunt bestellen.

Tessa’s Meal Prep Service richt zich op de absolute bovenkant van de markt. Echte kwaliteitsmaaltijden die gepersonaliseerd zijn. Ambachtelijk met de beste ingrediënten. Met een goede prijsstelling. Geen race to the bottom, maar gewoon een goed rendement.

De toekomst van Tessa's Meal Prep Service

We zijn enorm trots op wat we bereikt hebben, en we hebben ons plan al ruim overtroffen. Maar we willen door!

De personalised nutrition markt groeit hard en wij willen de beste en de grootste worden in Nederland met dit specialisme. We hebben de ambitie om een landelijk dekkende dienstverlening uit te rollen. Tessa’s is in 2027 de absolute marktleider op het gebied van gepersonaliseerde gezonde bezorgmaaltijden. Niet alleen bedienen we duizenden klanten maar hebben we ook een state of the art webplatform gecreëerd waarmee we nog veel verder gaan in de personalisatie en kunnen we iedereen van dienst zijn.

Word nu mede-eigenaar!

Om onze ambities waar te maken hebben we €200.000 groeikapitaal nodig. Dit bedrag willen we bij elkaar brengen met gepassioneerde investeerders die dicht bij ons staan. Daarom ben ik enorm enthousiast om je te kunnen vertellen dat je nu mede-eigenaar van Tessa’s kunt worden.

Een grote of een kleine investering, het kan allemaal. Want zeg nou zelf, hoe gaaf is het om mede-eigenaar te kunnen zijn van een snelgroeiende food company en ’the next generation of nutrition’!

We gaan die markt pakken met concrete acties

De organisatie versterken

 • Uitbreiden van het team met specialisten. Onder meer via een ‘co-founder’ die de dagelijkse operatie aanstuurt waardoor Tessa zich kan focussen op haar sweet spot: branding, marketing&sales, innovatie en business/platform development
 • Aflossen van schulden waardoor de financiële positie veel beter wordt en er ruimte ontstaat om verder te ondernemen
 • Samen met een partner doorgroeien naar een food-tech bedrijf. Met slimme algoritmes, robots en AI optimaliseren van de (productie van de) maaltijden en de logistiek. Via een hybride keukenmodel ontstaan zo duidelijk betere marges.

Ons verhaal beter vertellen

 • Het verhaal van personalized nutrition en de waarde ervan voor high performance people te vertellen (content)
 • Het verhaal van Tessa’s Meal Prep Service uitdragen (branding). Het unieke en onderscheidende van de gepersonaliseerde maaltijden benadrukken.
 • Inzet van PR en (social) media: influencer-marketing, SEO/SEA, Instagram. Zowel paid als unpaid.

Versnellen

 • Het activeren van onze ‘slapende’ leden. We beginnen hier meteen mee, dit is ons laaghangende fruit voor omzetgroei.
 • Uitbreiden van het assortiment met componenten voor andere eetmomenten: ontbijt, sapjes, shots, ‘bars’.
 • Introductie van een state-of-the-art klantportaal. Meer mogelijkheden voor personalisatie, bijhouden van data en flexibiliteit in je abonnement.
 • Marges optimaliseren door prijsdifferentiatie: hogere prijzen voor ultiem persoonlijke maaltijden en standaard prijzen voor standaard keuze maaltijden.
 • Nieuwe markten aanboren, te beginnen bij de grootste steden met een hoog aandeel high performance people.
 • Uitbreiden distributie met intelligente koelkasten bij bedrijven. Zo bereiken we een grotere doelgroep die we vervolgens kunnen verleiden tot een abonnement.

We gaan dit natuurlijk niet allemaal in 1 keer of in 1 jaar voor elkaar krijgen. Maar we beginnen wel morgen al!

Onze verwachtingen

In de grafiek hiernaast zie de omzet en EBITDA die onze acties naar verwachting gaan opleveren. Zie de ‘finance’-tab met financiële informatie bovenaan deze pagina voor meer details.

Hier heb ik jou bij nodig

We hebben dus grootse plannen. Die gaan we waarmaken, daar ben ik van overtuigd. Maar…hier is wel geld voor nodig. En daar doe ik een beroep op jou.

We gaan de eerste stappen zetten en daar heb ik €200.000 voor nodig. Met dit geld gaan we als eerste de balans verbeteren, het team versterken en de eerste marketing opstarten.

Ik wil daarvoor niet naar de bank, maar vind het veel mooier om jullie als trouwe Tessa’s fan hier bij te betrekken. Gepassioneerde investeerders die dicht bij ons staan. Dus ik nodig je van harte uit om mede- eigenaar te worden van Tessa’s Meal Prep Service.

Een grote of kleinere investering, het kan allemaal, Want zeg nou zelf, hoe gaaf is het om voor een stukje eigenaar te zijn van een snelgroeiende food company in het domein van ‘next generation of nutrition’.

Hoe kun je investeren?

We hebben het makkelijk voor je gemaakt (en voor onszelf). Jouw investering is nu een converteerbare lening met een looptijd van 2 jaar en een rente van 8%. Na twee jaar converteren we jouw lening samen met de opgebouwde rente naar een ‘aandelenbelang’. In Tessa’s Meal Prep Service. Je krijgt dan maar liefst een korting van 20% op de waardering van dat moment. Zie het als mijn beloning voor jou, omdat je nu al waardevol voor Tessa’s Meal Prep Service bent.

Wat levert het je op?

Natuurlijk is het cool dat je kunt zeggen dat je investeerder bent van Tessa’s MPS. Daarmee ben je betrokken bij een ambitieus food-tech bedrijf. Maar er is natuurlijk ook financieel rendement.

Jouw investering is de eerste twee jaar een lening. Daarover bouw je dus rente op, 8% maar liefst. Die keren we niet uit maar tellen we op bij de lening, dus het tweede jaar pak je ‘rente over rente’.

Zie in het voorbeeld hoe het werkt als je € 10.000 investeert.

Na twee jaar zetten we de lening én de opgebouwde rente om in aandelen. Je hebt dan een korting van 20% op de marktwaarde.

Jouw gemiddelde jaarrendement komt dan op ruim 20%! 

Exclusieve extra's

Wanneer je via deze pagina jouw investering in Tessa’s Meal Prep Service doet heb je hiervor de exclusieve mogelijkheid tot 26 september. Vanaf 26 september krijgt de rest van onze onze klanten en de rest van Nederland de mogelijkheid om ook te investeren via het platform van Eyevestor.

Naast het rendement op je investering heb ik speciaal voor jullie een extra bonus boven op je investering. Je kan dit zien als een extra bedankje voor het feit dat je zo’n loyale klant ben en straks als een van de eerste aandeelhouders onderdeel uitmaakt van onze community. Wat deze exclusieve extra’s zijn zie je hieronder. Wat voor bonus je krijgt is afhankelijk van het investeringsbedrag en van elke bonus is slechts een beperkt aantal beschikbaar, dus wil je verzekerd zijn van de bonus van jouw keuze, investeer dan snel 😉.

3× beschikbaar
Bij een investering vanaf €25.000

Onder begeleiding van Jasper Schmitz (trainer Mens Health) en jouw gepersonaliseerde Tessa’s maaltijden ga jij binnen 16 weken jouw droom-fysiek halen. Jouw transformatie wordt daarna gepubliceerd in het meest gelezen nummer van de Mens-Health: het januari-nummer.

2× beschikbaar
Bij een investering vanaf €10.000

Arturo komt voor jou en jouw vrienden aan huis een sterren-diner koken. De crème de la crème komt bij jou thuis een wereld diner koken. Sommelier Martijn is hier ook bij aanwezig om de juiste paring aan wijnen in te schenken.

3× beschikbaar
Bij een investering vanaf €10.000

Ervaar één week lang jouw personal chef aan huis. Van boodschappen, tot voedingsplan, koken en de afwas. Zo kan jij je deze week focussen op werk, gezin en je workouts

5× beschikbaar
Bij een investering vanaf €5.000

Tessa’s verzorgt een week lang jullie lunch op kantoor. Daarnaast komen wij één dag-deel workshops geven met betrekking op gezond en voeding. Daarnaast nodigen wij een aantal interessante gastsprekers uit waar jouw werknemers geïnspireerd door raken.

Hoe doe je mee?

Meld je eenvoudig aan via het formulier hieronder en we zorgen ervoor dat je een nette leenovereenkomst krijgt, plus het banknummer om het geld op te storten.

Zo is alles ook netjes juridisch en financieel geregeld, we zo’n fijn gevoel.

Enne, wacht niet te lang, want voor je het weet ben je te laat 😀

Vul hier het bedrag in waarvoor je in Tessa's Meal Prep Service wilt investeren.

Hoe doe je mee?

Om in Tessa’s Meal Prep Service te investeren bezoekje onze investeringspagina op het platform van Eyevestor via de link hieronder.

Enne, wacht niet te lang, want voor je het weet ben je te laat 😀

Hoe doe je mee?

Om in Tessa’s Meal Prep Service te investeren kun je het document van de leningsovereenkomst hieronder downloaden.

 • Print het document uit, lees het rustig door, en vul de gevraagde gegevens in.
 • Stuur ons dan een scan van het ingevulde document terug op investeren@tessasmealprepservice.nl
 • Maak het bedrag waarvoor je wilt investeren over naar het rekeningnummer dat in leningsovereenkomst staat.

Zo is alles ook netjes juridisch en financieel geregeld, wel zo’n fijn gevoel.

Enne, wacht niet te lang, want voor je het weet ben je te laat 😀

Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Hieronder hebben we antwoord gegeven op een aantal veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij, of wil je nog meer uitleg, neem dan gerust contact met ons op door een mailtje te sturen aan hello@fundingmasters.nl.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Non ego tecum iam ita iocabor, ut isdem his de rebus, cum L. Qui autem esse poteris, nisi te amor ipse ceperit? Haec bene dicuntur, nec ego repugno, sed inter sese ipsa pugnant. Sed quanta sit alias, nunc tantum possitne esse tanta. Facillimum id quidem est, inquam. Cum id fugiunt, re eadem defendunt, quae Peripatetici, verba.

Sed tamen intellego quid velit. Et quae per vim oblatum stuprum volontaria morte lueret inventa est et qui interficeret filiam, ne stupraretur.

Sed tamen intellego quid velit. Et quae per vim oblatum stuprum volontaria morte lueret inventa est et qui interficeret filiam, ne stupraretur.

Hoc loco tenere se Triarius non potuit. Nunc omni virtuti vitium contrario nomine opponitur. Vidit Homerus probari fabulam non posse, si cantiunculis tantus irretitus vir teneretur; Scripta sane et multa et polita, sed nescio quo pacto auctoritatem oratio non habet. Traditur, inquit, ab Epicuro ratio neglegendi doloris. Quorum sine causa fieri nihil putandum est.

Hoc loco tenere se Triarius non potuit. Nunc omni virtuti vitium contrario nomine opponitur. Vidit Homerus probari fabulam non posse, si cantiunculis tantus irretitus vir teneretur; Scripta sane et multa et polita, sed nescio quo pacto auctoritatem oratio non habet. Traditur, inquit, ab Epicuro ratio neglegendi doloris. Quorum sine causa fieri nihil putandum est.

Quasi vero, inquit, perpetua oratio rhetorum solum, non etiam philosophorum sit. Vides igitur te aut ea sumere, quae non concedantur, aut ea, quae etiam concessa te nihil iuvent. Ergo instituto veterum, quo etiam Stoici utuntur, hinc capiamus exordium. Facit igitur Lucius noster prudenter, qui audire de summo bono potissimum velit; Idemne potest esse dies saepius, qui semel fuit? At hoc in eo M.

Powered by