Hét loyaliteitsplatform voor een gezond leven.

Mogelijk gemaakt door

Met Fitcoins willen de founders van It’s my life een gezondere levensstijl bevorderen door meer bewegen te belonen. Onder het motto: ‘belonen is beter dan genezen’.

Fitcoins, de ‘airmiles’ voor gezonder leven.

Lees hieronder alles over onze groeiplannen en hoe jij met een investering kunt bijdragen aan het marktleidende vitaliteitsplatform.

Hét loyaliteitsplatform voor een gezonder leven.

De aanleiding om Fitcoins te ontwikkelen

Waarom leven we zittend, terwijl we alleen vooruitgaan in beweging?

Onze moderne maatschappij ontmoedigt gezond leven doordat zitten het nieuwe normaal is geworden.

Dat begint al op school, maar ook daarna blijven we vooral veel zitten. Zitten bij het Netflix kijken of gamen, zitten bij het online winkelen, zitten bij veel van ons werk. En met meer thuiswerken bewegen we zelfs niet meer naar onze werkplek toe.

Je zou kunnen zeggen: wie in zijn stoel blijft zitten wordt beloond.

En daarmee komt alles tot stilstand.

Daarom hebben we Fitcoins ontwikkeld: de app waarmee iedere stap die jij zet, de hele wereld vooruit brengt!

Met Fitcoins gaan we de wereld letterlijk en figuurlijk weer in beweging brengen. Daarvoor moeten we niet het stilzitten maar juist het bewegen gaan belonen.

Wat zijn fitcoins?

Fitcoins kun je verdienen door te bewegen. Gewoon door eens wat vaker op te staan en te lopen, de trap te nemen of de fiets te pakken. Met kleine stappen kun je al veel bereiken. De Fitcoins die je op die manier hebt verdiend kun je gebruiken om kaartjes voor een evenement (theater, festival, sportwedstrijd) te kopen, om artikelen te kopen, te schenken aan een goed doel, etc.

Als bedrijf of organisatie kies je de welk gedrag je wilt belonen naast wandelen en fietsen. Met challenges maak je het onderdeel van je beweegcultuur.
Als gebruiker heb je een app om je Fitcoins-saldo te beheren en je statistieken te zien.

Fitcoins zijn de ‘airmiles’ voor een gezonder leven.

Wie zit er achter Fitcoins?

Fitcoins is bedacht door René Sielhorst en daarna samen met compagnon Peter Verbeek verder ontwikkeld met een ambitieus team van sport- en beweegdeskundigen. Vanuit hun bedrijf ItsMyLife zijn ze vanaf 2017 begonnen met het (door)ontwikkelen van het huidige platform en de app.

Inmiddels bestaat het team uit 8 specialisten op het gebied van bewegen, sport, loyaliteitsprogramma’s, business development en sales. Daarnaast is er een uitgebreide schil van specialisten en samenwerkingspartners, die snel ingehuurd kunnen worden als ontwikkelingen daarom vragen. De financiën worden professioneel verzorgd door Kantoor van Kruijsdijk, waarbij de eigenaar van dit kantoor ook deel uitmaakt van het MT van ItsMyLife.
Hiermee is het bedrijf prima georganiseerd en is het de startfase voorbij. De onderneming staat aan de vooravond van de grote groei! Daar wil jij toch deel van uit maken?

ItsMyLife heeft een holding waar het volledige Intellectueel Eigendom (IP) is ondergebracht. Alle operationele activiteiten zitten in een aparte werkmaatschappij. (Zie ook het organogram verder naar beneden op deze pagina.)

Onze BHAG (ultieme doelstelling): Over 5 jaar hebben we met Fitcoins in Nederland en ver daarbuiten het beste en grootste loyaliteitsplatform voor gezonder leven.

Het succes van Fitcoins

Fitcoins wordt al goed gebruikt

Ruim

0

deelnemers

Bij meer dan

0

organisaties

Gemiddeld

0 %

doet mee

Fitcoins is er voor alle soorten organisaties

Voor bedrijven

Voor gemeenten en overheid

Voor non-profit organisaties

Hoe gebruik je Fitcoins?

Bewegen en belonen met Fitcoins is heel makkelijk.

Organisatie

Stap 1: Je start je eigen community op het platform via de beheermodule:

  • Naast wandelen en fietsen bepaal je welk ander gezond gedrag je wilt belonen
  • Je richt de Fitcoins ‘shop’ in met producten, diensten of goede doelen waar de verdiende Fitcoins aan besteed kunnen worden

Stap 2: Je nodigt jouw mensen uit om mee te doen

Stap 3: je stimuleert mensen mee te doen via challenges en maakt het onderdeel van de organisatiecultuur

Gebruiker

Stap 1: Je accepteert de uitnodiging om mee te doen

Stap 2: Je koppelt jouw device (telefoon, smartwatch) aan de app om de bewegingen te meten

Stap 3: je spaart Fitcoins door te bewegen

Stap 4: je verzilvert jouw verdiende Fitcoins in de ‘shop’

In de app heb je al jouw persoonlijke statistieken bij de hand

Er komen steeds meer toepassingen voor Fitcoins

ItsMyLife brengt Fitcoins naar nieuwe markten

De bestaande markt met closed communities

Met Fitcoins zijn we nu vooral actief binnen bedrijven en commerciële organisaties. Zij gebruiken Fitcoins in de besloten omgeving van hun organisatie (closed community) om hun mensen te belonen voor bewegen. Die markt groeit van jaar tot jaar, steeds meer bedrijven zien de noodzaak van meer bewegen in.

Doorontwikkeling: de gemeentelijke markt

Gemeentes zijn steeds actiever op het gebied van ondersteuning van haar burgers, met name ook de groep die het moeilijk heeft (mensen met een lagere sociaal-economische status). Er zijn goede budgetten beschikbaar (GALA) om burgers meer aan het bewegen te krijgen. Zie hier, een nieuwe toepassing voor Fitcoin is geboren: gemeentes delen Fitcoins uit op basis van doelgroep en gedrag.

Eindhoven, Oldenzaal en Den Haag zijn de eersten.

Binnenkort de Fitcoins-pas voor iedereen

Fitcoins komen voor iedereen beschikbaar in een open community. Ze zijn te verdienen met bewegen. Via een digitale pas zijn ze als ‘betaalmiddel’ te gebruiken voor producten of diensten. De ‘Airmiles voor gezond leven’ zijn geboren.

Onze klanten

De partners waar we mee samenwerken

Het verdienmodel van Fitcoins

Met het Fitcoins platform is goed geld te verdienen

Platformen hebben een interessant verdienmodel. Eenmaal gebouwd en operationeel kan het vrijwel onbeperkt uitgerold worden tegen relatief beperkte kosten.

Fitcoins kent een aantal inkomstenbronnen:

Een vaste gebruiksfee aan de deelnemende organisaties en ondernemingen

Een vaste fee per deelnemer, per maand

Een licentie-fee op het platform voor andere resellers en buitenlandse initiatieven

Een variabele fee over de waarde van de Fitcoins

Verdiensten uit Fitcoins in het buitenland (USA, Nordics) uit de samenwerking met onze partner en aandeelhouder XtraAdvice.

De financiën van Fitcoins

De omzet van Fitcoins groeit gestaag naar €2,5 miljoen

Natuurlijk hebben we onze plannen doorgerekend. Hier zie je hoe we verwachten dat de omzet gaat groeien. Ook zie je tot welk bedrijfsresultaat dat gaat leiden.

Voor meer details over de financiën zie het downloadable document onder aan deze pagina.

Omzet Fitcoins

EBITDA en Bedrijfsresultaat

Wat gaan we concreet doen om te groeien?

We gaan zelf ook goed in beweging komen

We staan te popelen om stevig aan de slag te gaan met de uitvoering van onze plannen. Dat betekent ‘bewegen’ op het gebied van:

1. Techniek: Om geschikt te zijn voor de nieuwe toepassingen gaan we de app uitbreiden/vernieuwen. Meer flexibiliteit, meer gebruiksgemak. We gaan daarvoor een nieuwe technische omgeving toevoegen (naast SAP ook Dappre).

2. Digitale pas: Introductie van een digitale Fitcoins pas om eenvoudig de hard verdiende Fitcoins in te zien en vooral te kunnen inwisselen bij retailers of dienstverleners.

3. Organisatie: We gaan het bestaande team van 8 mensen uitbreiden met kanjers op het gebied van marketing en sales.

4. Bekendheid/zichtbaarheid: het verhaal van Fitcoins gaan we veel meer naar buiten brengen. Investeren in de naamsbekendheid door slimme (social) marketing.

Word ook aandeelhouder

Maak deel uit van onze beweging door te investeren

Al deze acties vragen investeringen. We kunnen voorwaarts blijven bewegen als we genoeg geld hebben om onze plannen ook echt uit te voeren. We verwachten de komende periode tot €250.000 aan nieuw kapitaal nodig te hebben.

Nu starten we met een ronde van €175.000. We hebben voor dit bedrag nieuwe aandelen beschikbaar gesteld voor investeerders. Aan mensen die in Fitcoins geloven en een bijdrage willen leveren aan een wereld waarin bewegen wordt gestimuleerd en beloond. Met als gevolg een gezondere maatschappij met minder (zorg)kosten en vooral blijere en gelukkige mensen.

Wij vinden het ontzettend mooi om dit samen te doen. Niet met een bank of een enkele investeerder, maar juist met een grotere groep ‘believers’. Daarom kun je al meedoen vanaf €450. Dus ook met €4.500 of €45.000 en alles daar tussenin. Aan jou de keuze!

De voorverkoop van de aandelen start NU. Zodat we snel kunnen schakelen en de voor ons liggende marktkansen kunnen pakken. Daarom kun je nu al investeren. Klik hier om je aan te melden. Na je aanmelding krijg je van ons een leenovereenkomst, betaal je jouw investering. Zodra de nieuwe aandelen zijn uitgegeven zetten we de lening om in aandelen. Daar hoef je dan niks voor te doen. Zo is alles netjes en veilig geregeld.

De voorverkoop van de aandelen start NU. Zodat we snel kunnen schakelen en de voor ons liggende marktkansen kunnen pakken. Daarom kun je nu al investeren.

Investeren gaat heel simpel in drie stappen via een converteerbare lening die we meteen bij de nieuwe aandelenuitgifte later dit jaar omzetten in aandelen:
  1. Download de leenovereenkomst en vul jouw persoonlijke gegevens in en het investeringsbedrag
  2. Maak het bedrag over naar Fitcoins. De rekeninggegevens vind je in de leenovereenkomst.
  3. Onderteken de overeenkomst en mail een scan naar hello@fundingmasters.nl. (Funding Masters is de begeleidende partij voor de financieringsronde, via dit mailadres kun je ook je vragen stellen.)

EARLY BIRD: Stort je jouw investering voor 8 oktober 2023, dan ontvang je een aandelenbonus van 5%.

Aandeelhouder ben je in drie stappen

Fitcoins heeft Bondex, powered by Nxchange, geselecteerd als platform voor de financieringsronde. Bondex heeft alle DNB en AFM vergunningen die horen bij het administreren van aandeelhouders. Op termijn kun je op Bondex ook aandelen bijkopen of verkopen.

1. Bereid je goed voor

Wij vinden het belangrijk dat je weet waar je in investeert en wat dat betekent. Je leest alles op deze pagina en in het AFM document dat je hieronder kunt downloaden.

2. Maak een account aan

Om aandeelhouder te worden moeten we weten wie je bent. Vul op Bondex je persoonsgegevens in met jouw bankrekening om je te identificeren.

3. Koop de aandelen

Gebruik je account op Bondex en kies hoeveel aandelen je wilt kopen (minimaal 5, één aandeel kost €90). Je betaalt makkelijk via iDEAL of een bankoverschrijving. In jouw account zie je meteen jouw positie.

Onze organisatiestructuur

Investeerders worden gegroepeerd in een STAK

Speciaal voor jullie als investeerders hebben we een Stichting Administratiekantoor (STAK) opgericht. Daarin komen alle nieuwe investeerders samen zodat we een goed bestuurbaar bedrijf houden.

Fitcoins is een geregistreerd merk van Fitcoins Health Communities B.V., de holding. De dagelijkse activiteiten worden door ItsMyLife Corporate & individual well-being B.V. uitgevoerd, de werkmaatschappij. Daarmee is het Intellectueel Eigendom (IP) beschermd tegen een eventueel faillissement van de werkmaatschappij.

Jouw investering levert een goed rendement

Je bent aandeelhouder geworden omdat je zo enthousiast bent over de manier waarop het Fitcoin-platform bijdraagt aan een betere wereld. Geeft een goed gevoel, levert je lekkere karmapunten op.

Maar je mag ook een financieel rendement verwachten. Je deelt mee in de winst die we gaan maken en je kunt profiteren van een waardestijging van je aandelen bij verkoop.

Dividend: komend jaar gaan we nog goed investeren, maar daarna verwachten we te kunnen starten met de uitkering van dividend. Ons doel is minimaal 50% van de winst uit te keren, rekening houdend met de beschikbare financiën. Een eerste bescheiden dividend is mogelijk in 2024, daarna kan het dividendrendement oplopen tot ruim 10% in 2027.

Waarde: doordat we steeds meer klanten hebben en meer gebruikers op het platform groeit de waarde van het bedrijf. Met de winsten die we maken verbeteren we de balans. Het is dus te verwachten dat de waarde van Fitcoin behoorlijk gaat stijgen. We denken tot een waarde van ruim boven €6 miljoen in 2027. Dat is voorzichtig ingeschat. Het gemidelde koersrendement dat daar bij hoort is ruim 35% per jaar.

Op jouw investering krijg je 8% rente op jaarbasis tot het moment dat de lening wordt omgezet in aandelen. Het rentebedrag wordt ook omgezet in aandelen.

Let op: het gaat om verwachtingen op basis van de huidige financiële plannen. Die hebben we zorgvuldig opgesteld. Maar de uitkomsten kunnen hoger of lager worden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de gepresenteerde cijfers. Zorg dat je goed geïnformeerd bent en investeer met geld dat je kunt missen.

Goede redenen om te investeren

  1. Je draagt bij aan een betere en gezondere wereld. Juist door goed gedrag, meer bewegen, te belonen.
  2. Het groeipotentieel van Fitcoins is enorm. De mogelijke toepassingen van de Fitcoins app en digitale pas zijn oneindig.
  3. Fitcoins is de enige partij die nu al een oplossing biedt aan gemeentes die moeten voldoen aan hen opgelegde regels om iets te doen en voor groepen mensen die het zwaar hebben.
  4. Fitcoins bestaat al een behoorlijk aantal jaren en heeft een bewezen verdienmodel en werkende techniek.
  5. Fitcoins is volledig eigenaar van de IP. Omdat het platformtechnologie betreft is dat ook lekker schaalbaar.

Documenten

Download hier belangrijke documenten als het AFM-Informatiedocument

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Powered by